Vikend në Budva, St. Stefan, Tivat, Kotor

Vikend në Budva ( 1  natë/ 2 ditë )

Çmimi: 40 â‚¬ për person


Në çmim përfshihet:

♦ Udhëtimi me autobus të Kompanisë SHPEJTIMI

♦ 1 x bujtje në hotel 

♦ 1 x mëngjes  në hotel

♦ 1 x darkë në hotel 

♦ Vizitë: Budva, St. Stefan, Tivat, Kotor


Nisja nga :  

♦ Prishtinë në ora 07:00  ( A.T "Shpejtimi" )

♦ Suharekë në ora 08:00  ( A.T "Shpejtimi" )

♦ Prizreni në ora 08:30  ( A.T "Shpejtimi" )


Dita I : 

♦ Udhëtimi realizohet përmes kalimit kufitar në Morinë dhe vazhdimi rrugës për në Ishullin St. Stefan (Parkingu lartë tek rruga) 

♦ â€‹â€‹â€‹â€‹â€‹â€‹â€‹Arritja në hotel

♦19:30 - 20:30 Darka, pas darke aktivitet i lirë dhe vizitë qytetit të Budvës


Dita II 
♦ 07:30 - 08:30 Mëngjesi në hotel

♦ 09:00 Nisja për Tivat ( viztë qytetit deri në 12:00 )

♦ 12:00 Nisja për Kotor ( vizitë qytetit deri në 14:30 )

♦ 14:30 Nisja për Prishtinë


♦ Dokumentet e nevojshme: Letërnjoftim ose Pasaportë

♦ Çmime favorizuese për grupe mbi 10 persona

♦ Pagesa e bërë është e pakthyeshme

♦ Agjencioni nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme  siç janë mungesë dokumentacioni, etj.


Rezervimi i obliguar:

online: www.shpejtimi.net

email: info@shpejtimi.net

tel: 044/ 184 195 (viber, whatsapp)

      049/ 184 195

      049/128 437 (viber, whatsapp)

Për të rezervuar biletat duhet të krijoni llogari apo të logohuni

Krijo Llogari

Ju lutem pritni ...