Vikend në Budva, St. Stefan, Tivat, Kotorr, Ulqin dhe Shkodër

Vikend në Budva ( 2 netë/ 3 ditë )

Çmimi: 65 € për person


Në çmim përfshihet:


♦ Udhëtimi me autobus të Kompanisë SHPEJTIMI.

♦ 2 x bujtje në hotel OAZA në qender të Budvës 

♦ 2 x mëngjes dhe darkë në hotel

♦ Vizitë: Budva, St. Stefan, Tivat, Kotor, Ulqin dhe Shkodër


Nisja nga : 

♦ Prishtinë në ora 07:00  ( A.T "Shpejtimi" )

♦ Suharekë në ora 08:00  ( A.T "Shpejtimi" )

♦ Prizreni në ora 08:30  ( A.T "Shpejtimi" )


Dita I : 

♦ Udhëtimi realizohet përmes kalimit kufitar në Morinë dhe vazhdimi rrugës për në qytetin e  Shkodrës (vizitë qytetit dhe kalasë deri në 14:00 ) 

♦ 14:30 Nisja nga Shkodra për ne qytetin e Budvës

17:00 arritja dhe akomodimi në hotel Oaza në qender te Budvës.

♦ 19:30 - 20:30 Darka, pas darke aktivitet i lirë.


Dita II : 
♦ 08:00 - 09:00 Mëngjesi në hotel

♦ 10:00 Nisja për Tivat ( viztë qytetit deri në 13:00 )

♦ 13:00 Nisja për Kotor ( vizitë qytetit deri në 16:00 )

♦ 16:00 Nisja për në hotel, shëtitje dhe aktivitet i lirë .

♦ 19:00 - 20:00 Darka, pas darke aktivitet i lirë


Dita III : 

♦ 08:00 - 09:00 Mëngjesi në hotel

♦ 09:30 Nisja për në Ishullin St. Stefan ( parkingu lartë te rruga )
♦ 11:30 Nisja për qytetin e Ulqinit ( vizitë qytetit deri në 16:00 )

♦ 16:00 Nisja për Kosovë


♦ Dokumentet e nevojshme: Letërnjoftim ose Pasaportë

♦ Çmime favorizuese për grupe mbi 10 persona

♦ Pagesa e bërë është e pakthyeshme

♦ Agjensioni nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme       siç janë mungesë dokumentacioni, etj.


Rezervimi i obliguar:

online: www.shpejtimi.net

email: info@shpejtimi.net

tel: 044/ 184 195 (viber, whatsapp)

      049/ 184 195

      049/128 437 .


- Klientët e kënaqur janë reklama jonë më e mirë .


Për të rezervuar biletat duhet të krijoni llogari apo të logohuni

Krijo Llogari

Ju lutem pritni ...