Vikend në Pogradec për vetëm 60.00 €


🌺Vikendi në Pogradec në hotelin më të mir në qender , Hotel ENKELANA 4* ( 2 netë / 3 ditë )

Nisja: çdo të Premte
Kthimi: çdo të të Diel

Çmimi: 60€ për person

Në çmim përfshihet:
♦ Udhëtimi me autobus të Kompanisë "Shpejtimi"
♦ 2 x bujtje në hotel në Pogradec ( Hotel Enkelana 4*)
♦ 2 x mëngjes dhe darkë në hotel
♦ Vizitë: Korçë, Parku Drilon, Pogradec, Elbasan, Tiranë

Nisja nga :

♦ Gjilan në ora 05:30 ( stc . busave )
♦ Ferizaj në ora 06:30 ( Hib Petrol )

♦ Prishtinë në ora 07:00 ( A.T. "Shpejtimi " )
♦ Suharekë në ora 08:00 ( A.T. "Shpejtimi " )
♦ Prizren në ora 08:30 ( A.T. "Shpejtimi " )

♦ Peja në ora 06:30 ( Stc. Busav )
♦ Gjakovë në ora 07:30 ( Stc. Busav )

Dita e I :

♦ Udhëtimi realizohet përmes kalimit kufitar në Morinë, vazhdimi rrugës për Q.T TEG , vizit qendres tregtare Teg për 1or e 30 pastaj nisja për vizitë qytetit të ELBASANIT për rreth 2or e 30 minuta .
♦Pas vizitës së Elbasanit nisja për në Pogradec , akomodimi në hotel ENKELANA në qendër të qytetit .
♦ 20:00- 21:00 darka në hotel dhe pas darkës shoqërim me muzikë

Dita II :
♦ 7:30-8:30 Mëngjesi në hotel
♦ 09:30 Nisja për Korçë ( vizitë qytetit dhe Mësënjëtores së parë Shqipe, deri në orën 13:30 )
♦ 13:30 Nisja për Pogradec dhe vazhdimi i rrugës për Parkun Drilon vizitë deri në orën 16:30
♦ 17:00 Kthimi në hotel dhe kohë e lirë
♦ 19:30 Darka dhe pas darke argëtim me muzikë

Dita III :
♦ 7:30-8:30 Mëngjesi në hotel
♦ 9:30 Akomodimi në autobus
♦ 10:00 Nisja për TIRANË ( vizitë qytetit deri ora 16:00 )
♦ 16:30 Nisja për Prishtinë

♦ Dokumentet e nevojshme: Letërnjoftim biometrik ose Pasaportë
♦ Çmime favorizuese për grupe mbi 10 persona
♦ Pagesa e bërë është e pakthyeshme
♦ Agjencioni nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme siç janë mungesë dokumentash !

Rezervimi i obliguar:
online: www.shpejtimi.net
email: info@shpejtimi.net
Tel: 044 184 195 ( viber )
049 184 195
049 128 437


Për të rezervuar biletat duhet të krijoni llogari apo të logohuni

Krijo Llogari

Ju lutem pritni ...