Nisja nga : 

♦ Prishtinë në ora 06:30  ( A.T "Shpejtimi" )

♦ Suharekë në ora 07:30  ( A.T "Shpejtimi" )

♦ Prizren në ora 08:00  ( A.T "Shpejtimi" )


Udhëtimi realizohet përmes kalimit kufitar Morinë , rrugës së kombit për të arritur tek Kompleksin Turistik "Dajti Ekspress" rreth orës 11:30-12:00 (pagesat e teleferikut ose ushqimit individuale),   pastaj vizitojm qendrën e Tiranës dhe bukurit e Liqenit artificial.


Arritja

12:00 - Te Kompleksi Dajti
14:00 - Nisja nga Kompleksi Dajti në drejtim të Qendres së Tiranës 

18:00 - Kthimi nga Tirana , nisja nga parkingu perball Taivanit 

21:00 - Arritja në Prizren

22:00 - Arritja në Prishtinë


Çmimi 10 Euro / Person

Në çmim perfshihet udhëtimi vajtje - ardhje me autobus


Dokumentet e nevojshme: leternjoftimi ose pasaporta

Për të rezervuar biletat duhet të krijoni llogari apo të logohuni

Krijo Llogari

Ju lutem pritni ...