Vikend në Tiranë, Durrës, Krujë ( 1 natë / 2 ditë

Vikend në Tiranë, Durrës, Krujë ( 1 natë/ 2 ditë )

Vizitë: Tiranë (Dajti Express), Durrës, Krujë

Çmimi: 29 € për person 

Në çmim përfshihet:
♦ Udhëtimi me autobus 
♦ 1 x bujtje në hotel BONITA Durrës
♦ 1 x mëngjes dhe darkë në hotel

Nisja nga:

♦ Prishtinë në ora 07:00 ( A.T. "Shpejtimi" )
♦ Suharekë në ora 08:00  ( A.T. "Shpejtimi" )
♦ Prizreni në ora 08:30  ( A.T. "Shpejtimi" )


Udhëtimi realizohet përmes kalimit kufitar Morinë, rrugës së kombit për të arritur tek Kompleksin Turistik "Dajti Ekspress" rreth orës 11:30-12:00 (pagesat e teleferikut në mënyrë individuale), pastaj vizitë qendrës në Tiranë.


Dita I :
12:00 - Te Kompleksi Dajtit
14:00 - Nisja nga Kompleksi Dajti në drejtim të Qendrës së Tiranës 
18:00 - Nisja nga Tirana, parkingu përball Taivanit
18:40 - Arritja në Hotel BONITA 4****
19:30 - Darka, Muzikë


Dita II :
08:00-09:00 - Mëngjesi në hotel 
09:15 - Nisja për qytetin e vjetër të Durrësit deri ne ora 11:30 
11:30 - Nisja për Krujë ( vizitë Muzeut ) 
15:00 - Nisja për Kosovë 


Rezervimi i obliguar:

online: www.shpejtimi.net

email: info@shpejtimi.net
tel: 044/ 184 195 ( viber )
      049/ 184 195

      044/ 128 437

Për të rezervuar biletat duhet të krijoni llogari apo të logohuni

Krijo Llogari

Ju lutem pritni ...