Freski Verore në Hotel MEDITERAN-

Freski Verore në Hotel MEDITERAN-

Vlen për muajin KORRIK dhe GUSHT !

▪️3 ditë - 2 netë - 70€ për person

▪️4 ditë - 3 netë - 105€ për person

▪️5 ditë - 4 netë - 140€ për person

▪️6 ditë - 5 netë - 175€ për person

▪️7 ditë - 6 netë - 210€ për person

    </div>

        <div class=

Për të rezervuar biletat duhet të krijoni llogari apo të logohuni

Krijo Llogari

Ju lutem pritni ...