Festo #8Marsin në qytetin e Durrësit , dreka në hotelin më prestigjioz në Durrës Hotel BONITA 4* dhe në qytetin e Tiranës !

Festo #8Marsin në qytetin e Durrësit , dreka në hotelin më prestigjioz në Durrës Hotel BONITA 4* dhe në qytetin e Tiranës !

-Çmimi për person 25€

-Në çmim përfshihet :
-Udhtimi me autobus ,
-Vizit në qytetin e Durrësit dhe Tiranës 
-Dreka në hotel BONITA ( supë, sallatë, peshk, fileto pule, kombinim mishi dhe 1 pije)

-Nisja:
-06:30 - Prishtinë, Dardani përball bustit Bill Klinton .
-07:30 - Suharekë, stacioni i autobusave 
-08:00 - Prizren, përball stacionit të autobusave .

-Agjenda :
-Udhëtimi realizohet përmes kalimit kufitar Morinë , rrugës së kombit për të arritur në qytetin e Durrësit rreth orës 11:00 .
-11:00-13:00 vizitë qytetit të Durrësit
-13:00 nisja për në Hotel Bonita ku na pret dreka me përzgjedhje sipas dëshirës .
-15:00 nisja nga hoteli për vizitë qytetit të Tiranes, qendrës tregtare Toptani .
-18:30 nisja për në Prishtinë .

-Dokumentet e nevojshme: Letërnjoftim ose Pasaportë
-Çmime favorizuese për grupe mbi 10 persona
-Pagesa e bërë është e pakthyeshme
-Agjensioni nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme siç janë mungesë dokumentacioni, etj.
-Agjensioni nuk mban përgjegjësi për kohëzgjatjen e procedurave doganore.

-Rezervimi i obliguar:
tel: 049/44 184 195 (viber, whatsapp)
044 135 182
049/ 128 437 (viber, whatsapp)

- Klientët e kënaqur janeë rreklama jonë më e mirë .

Për të rezervuar biletat duhet të krijoni llogari apo të logohuni

Krijo Llogari

Ju lutem pritni ...