Vikend një ditor në Liqenin Matka vetëm 10 Euro

Vizitë ditore te liqeni Matka në Shkup dhe shijoni bukurit natyrore të liqenit. Pasdite shetitje në qytetin e Shkupit.

NISJET: Qdo të Diele

6:00 - Prizren, para Agjensionit Shpejtimi
6:30 - Therandë, Statcion Autobusavë
7:30 - Prishtinë, para Agj. Shpejtimi (B. Clinton)
8:00 - Ferizaj, te HIB Petrol (në Magjistrale)

ARRITJA

10:00 - Liqeni Matka
13:00 - Nisja nga Liqeni Matka në Drejtim të Qendrës Tregtare City Mall 

15:30 - Nisja nga City Mall në drejtim të Qendrës së Shkupit ,(parkingu te kalaja)
18:00 - Kthimi nga Shkupi , nisja nga parkingu te Kalaja.

20:00 - Arritja në Prishtinë
21:00 - Arritja në Prizren


Çmimi 10 Euro / Person

Në çmim perfshihet udhëtimi vajtje - ardhje me autobus.


Vërejtje: Ulset nuk janë te caktuara sipas numrit


Dokumentet e nevojshme : leternjoftimi biometrik ose pasaporta


Rezervimi obliguar dhe pagesat në agjencionet e SHPEJTIMIT.
Rezervo në 044184195 dhe 049184195

                               

Për të rezervuar biletat duhet të krijoni llogari apo të logohuni

Krijo Llogari

Ju lutem pritni ...