Ekskurzion njëditor në Valbonë Çmimi 10 euro

Udhëtimi bëhet në drejtim të Gjakovës duke kaluar nga vendkalimi kufitar në "Qafë Morinë" , qytetin Bajram Curri dhe përgjatë brigjeve të lumit Valbona

- Vizita panoramike në Shtrejtë, në Klysyrë, në Dragobi, tek liqeni dhe në Quk Valbonë etj.

Autobusi ndalet tek parkingu i Hotel "Mirash Lamthi" dhe nga aty bëhet nisja për kthim

Mund të vizitohet Burimi i Lumit Valbona :

- duke ecur për rreth 1 orë e 30 minuta ose në mënyrë individuale me kombi-busa (bileta 2 euro) arrihet tek burimi i lumit Valbona ose i njohur për bukuritë magjepsëse që i ofron ambienti për rreth 

Për adhuruesit e  "Hiking" kanë 5 orë e 30 minuta kohë pë të pushtuar majat e larta dhe kthimi bëhet në ora 17:00 nga parkingu.


NISJET

♦ Prishtinë në ora 07:00  (  A.T "Shpejtimi")

♦ Suharekë në ora 08:00  ( A.T "Shpejtimi" )

♦ Prizren në ora 08:30  ( A.T "Shpejtimi" )

♦ Gjakovë në ora 09:30 ( Tek Shoping center " Nertili " )


ARRITJA

11:30 -  në Valbonë


KTHIMI
17:00 - kthimit nga Valbona

30 minuta pushim tek qyteti i Bajram Currit 

Çmimi 10 Euro / Person

Në çmim 10 euro përfshihet : Udhëtimi Vajtje-Ardhje


Merrni me vete:

 - Aparatin për foto

 - Veshje sportive

 - Shokun / Shoqen më harmonik 

 - Ushqim dhe pije Dokumentet e nevojshme: Letërnjoftim ose Pasaportë

♦ Çmime favorizuese për grupe mbi 10 persona

♦ Pagesa e bërë është e pakthyeshme

♦ Agjencioni nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme       siç janë mungesë dokumentacioni, etj.


Rezervimi i obliguar:

online: www.shpejtimi.net

email: info@shpejtimi.net

tel: 044/ 184 195 (viber, whatsapp)

      049/ 184 195

      049/128 437 


- Klientët e kënaqur janeë rreklama jonë më e mirë Për të rezervuar biletat duhet të krijoni llogari apo të logohuni

Krijo Llogari

Ju lutem pritni ...